POZDRAV & DOBRODOŠLI

Pogledajte našu ponudu

_
Naši programi namijenjeni su i za samostalne putnike i za organizirane grupe. Pokrivaju razne interese te su prilagođeni različitim dobnim skupinama i raspoloživom vremenu.

VIŠEDNEVNI

PROGRAMI

Putovanje je najbolji način za otkrivanje svijeta, pogotovo ako se možete potpuno prepustiti doživljaju. Ako nemate vremena, volje ili znanja takav pothvat isplanirati sami, predlažemo vam organizirani aranžman. Naši višednevni programi dat će vam dubok uvid u lokaciju i otkriti vam male tajne koje sami ne biste lako saznali.

Cetina-kayak

JEDNODNEVNI

PROGRAMI

Moto naših jednodnevnih programa jest: Carpe diem! Jedan dan možda nije mnogo, ali može biti dovoljan da napunite baterije za susrete s novim izazovima. Stoga ako nemate mnogo vremena, naši su kratki programi prava prilika da zgrabite jedan odličan dan koji ćete pamtiti zauvijek!

PROGRAMI

PO MJERI

Iz bogatog iskustva možemo reći kako su u organizaciji putovanja mogućnosti gotovo beskonačne. Imate li vlastitu jedinstvenu viziju doživljaja Dalmacije, najbolja prilika da se ona u potpunosti ostvari naši su programi po mjeri – putovanja skrojena upravo po vašim uputama.

Pronađi program za sebe:

PUSTOLOVNO
Osjetit ćete navalu adrenalina

AKTIVNO
Dat ćete mišićima posla

RADIONICA
Naučit ćete novu vještinu

OBITELJ
Prikladno za obitelji

SENIORI
Prilagođeno za putnike
u zlatnim godinama

GASTRO
Uživat ćete u
tradicionalnim okusima

PRIRODA
Bit ćete okruženi prirodom

BAŠTINA
Zaštićeno nematerijalno
kulturno dobro

UNESCO
Pod zaštitom Konvencije
o svjetskoj baštini

OMNIVIA višednevni programi nude izvorne doživljaje koji su spoj tradicije, povijesti, kulture i  čudesne raznovrsnosti ljudi, običaja i gastronomije s područja Dalmacije.

2700

Sunčanih sati

prosječno godišnje.

45

Sorti vina

autohtonih dalmatinskih.

1000

Načina

za doživjeti destinaciju.

10

Bogatstava

u Dalmaciji zaštićenih UNESCO-om.

TOP 5 originalnih višednevnih programa:

Kuham i uživam – Mediteranska kuhinja

Kulinarske radionice mediteranske kuhinje (UNESCO) pod mentorstvom vrhunskog chefa. Obilazak obiteljskih imanja i gospodarstava, upoznavanje lokalnog kulturnog i gastronomskog nasljeđa.

Stazama bijelog zlata – istražimo puteve soli u Dalmaciji

Istraživanje puteva soli doživljajem specifičnoga krajolika glavnih postaja hrvatskih solana. Upoznavanje lokalnih gastrospecijaliteta u kojima je sol jedan od glavnih sastojaka uz kušanje vina iz slanijeg podneblja.

Brzi podaci
_

Prijavite se za OMNIVIA newsletter, inspirirajte se ljepotom i emocijama Dalmacije te saznajte novosti među prvima.

explore Dalmatia in every way