O NAMA

Explore Dalmatia in every way

OMNIVIA nudi prvoklasno profesionalno vodstvo u nizu raznovrsnih doživljaja slojevite destinacijske ponude Omiša i Dalmacije. Njezin tim lokalnih stručnjaka ima specifično poznavanje regije, što za sve tipove klijenata predstavlja neporecivu i posebnu prednost.

OMNIVIA je osnovana 2006. godine nakon desetljeća iskustva u turizmu i s jasnim ciljem – svijetu predstaviti Omiš i Dalmaciju u svu njihovu bogatstvu gastronomije, prirode, kulture i običaja. Otada klijentima koji putuju u vlastitom aranžmanu nudi stručno vodstvo i pomoć u planiranju, dok brojnim srodnim agencijama pruža profesionalnu podršku na samoj lokaciji.

Raznolikim jednodnevnim i višednevnim programima smještenim u veličanstven krajolik te isprepletenim s lokalnom zajednicom, OMNIVIA kreira izvanredne doživljaje jedne od najatraktivnijih lokacija Mediterana. Uz mogućnost izrade programa po mjeri klijenti mogu potpuno realizirati svoju viziju putovanja, agencije mogu provesti vlastite cjelovite itinerare, a tvrtke održati poslovni event sasvim u skadu sa svojim potrebama. OMNIVIA također posjeduje i dva vrhunska omiška restorana na atraktivnim lokacijama u kanjonu rijeke Cetine, čija se ponuda temelji na tradicionalnim okusima koje posjetitelji mogu isprobati te običajima koje mogu doživjeti, ali i sami naučiti.

U deset godina postojanja OMNIVIA kontinuirano raste i napreduje. Njezin visokoobrazovani tim stalno se dodatno educira kako bi destinaciju u kojoj žive i posluju što vjerodostojnije i atraktivnije predstavli svojim klijentima. Zajedno sa sposobnostima raste i kvaliteta pa tako agencija posluje prema međunarodnoj normi i načelima održivog poslovanja, što potvrđuju i certifikati ISO 9001 i Travelife Partner.

Godine 2016. napredak je doveo i do promjene imena te kreiranja novoga vizualnog identiteta koji će biti pravi odraz vrhunske ponude i profesionalnosti poslovanja. Novi brend OMNIVIA odraz je jasne misije i vizije agencije – kao spoj prefiksa „omni“ i riječi „via“, koji na latinskom znače „svaki put“ ili „na svaki način“, ime komunicira višeslojnu destinacijsku ponudu iza koje agencija stoji, dok simboli implementirani u logotip asociraju na lokaciju i njezine prednosti:

„O“ za savršenstvo i cjelovitost, „M“ koje podsjeća na planine i kanjon rijeke Cetine i „A“ s valom koji predstavlja rijeku i more. Identitet dodatno obogaćuju razigrani uzorci koji svojom formom i tonalitetom prenose karakteristična obilježja mjesta na kojem se more spaja s rijekom, zelenilo s plavetnilom i povijest sa sadašnjošću.

Brzi podaci
_

Certificates

Naši programi namijenjeni su i za samostalne putnike i za organizirane grupe. Pokrivaju razne interese te su prilagođeni različitim dobnim skupinama i raspoloživom vremenu.

INDIVIDUALNI
Kreirano za pojedince

GRUPNI
Namijenjeno za organizirane grupe

BIZ
Poslovne radionice, prezentacije, team building

UNESCO
Pod zaštitom Konvencije o svjetskoj baštini

BAŠTINA
Zaštićeno nematerijalno kulturno dobro

OPUŠTAJUĆE
Zaboravit ćete na brige

PUSTOLOVNO
Osjetit ćete navalu adrenalina

AKTIVNO
Dat ćete mišićima posla

PRIRODA
Bit ćete okruženi prirodom

SENIORI
Prilagođeno za putnike u zlatnim godinama

OBITELJ
Prikladno za obitelji (+ dobna granica za djecu)

GASTRO
Uživat ćete u tradicionalnim okusima

RADIONICA
Naučit ćete novu vještinu

JEDNODNEVNI
Program koji traje jedan dan

VIŠEDNEVNI
Program od nekoliko dana

365
Cjelogodišnji program

NAJTRAŽENIJE
Izbor posjetitelja

OMNIVIA ORIGINAL
Naš autentičan
program

TOP 5
Naš izbor

NOVO!

Nedavno dodano

POSEBNA PONUDA

Čak i bolje od uobičajenog

Prijavite se za OMNIVIA newsletter, inspirirajte se ljepotom i emocijama Dalmacije te saznajte novosti među prvima.

explore Dalmatia in every way