OMNIVIA PROGRAMI

Explore Dalmatia In Every Way

Naši programi namijenjeni su i za samostalne putnike i za organizirane grupe. Pokrivaju razne interese te su prilagođeni različitim dobnim skupinama i raspoloživom vremenu.

VIŠEDNEVNI

PROGRAMI

Putovanje je najbolji način za otkrivanje svijeta, pogotovo ako se možete potpuno prepustiti doživljaju. Ako nemate vremena, volje ili znanja takav pothvat isplanirati sami, predlažemo vam organizirani aranžman. Naši višednevni programi dat će vam dubok uvid u lokaciju i otkriti vam male tajne koje sami ne biste lako saznali.

Cetina-kayak

JEDNODNEVNI

PROGRAMI

Moto naših jednodnevnih programa jest: Carpe diem! Jedan dan možda nije mnogo, ali može biti dovoljan da napunite baterije za susrete s novim izazovima. Stoga ako nemate mnogo vremena, naši su kratki programi prava prilika da zgrabite jedan odličan dan koji ćete pamtiti zauvijek!

PROGRAMI

PO MJERI

Iz bogatog iskustva možemo reći kako su u organizaciji putovanja mogućnosti gotovo beskonačne. Imate li vlastitu jedinstvenu viziju doživljaja Dalmacije, najbolja prilika da se ona u potpunosti ostvari naši su programi po mjeri – putovanja skrojena upravo po vašim uputama.

POSEBNE

PONUDE

Posebne ponude – pogledajte našu ograničenu ponudu programa i posebne popuste.

Proslavite sretan događaj u romantičnom ambijentu stoljetnog zdanja uza svečanu večeru domaćih i tradicionalnih specijaliteta.

Prijavite se za OMNIVIA newsletter, inspirirajte se ljepotom i emocijama Dalmacije te saznajte novosti među prvima.

explore Dalmatia in every way