VJENČANJA

Savršen početak ostatka života

Tražite li posebno okruženje u kojem biste izrekli zavjete ili proslavili svoje vjenčanje, stigli ste na pravo mjesto – velebni kanjon jedinstvenog ugođaja i bajkovita Kaštil Slanica s obližnjim Otokom ljubavi idealna su lokacija za romantični događaj.

Dočekajte svoje goste domjenkom dobrodošlice u ladanjskoj atmosferi Radmanovih mlinica, pa doplovite brodicom do restorana Kaštil Slanica.

U romantičnom ambijentu stoljetnog zdanja proslavite sretan događaj uza svečanu večeru domaćih i tradicionalnih specijaliteta te s pogledom na obližnji Otok ljubavi nazdravite budućem životu pa plešite uz rijeku do duboko u noć.

No organizirate li vjenčanje u kanjonu rijeke Cetine, ovo je samo jedan od mogućih scenarija… Maštate li o obredu na otvorenom, zavjete možete izreći na brodici ispred Kaštil Slanice ili u sjeni platana u čarobnim Radmanovim mlinicama. Dolazite li iz daleka, možemo vam organizirati smještaj i izlete koji će događaj vjenčanja pretvoriti u višednevni doživljaj.

Što god odlučili, naši kontakti u zajednici osigurat će vam po dolasku samo najbolje. Zatrebate li pomoć u organizaciji, rado ćemo vam dati savjet i preporuku.

Prijavite se za OMNIVIA newsletter, inspirirajte se ljepotom i emocijama Dalmacije te saznajte novosti među prvima.

explore Dalmatia in every way