SMJEŠTAJ

Dom daleko od doma

Smještaj u Dalmaciji raznovrstan je poput same regije, pa može zadovoljiti i različite ukuse i svaki budžet. No, potraga za onih idealnim ponekad je iscrpljujuća. Zato ako zatrebate pomoć, javite nam se – zajedno ćemo sigurno lakše pronaći smještaj koji će vam tijekom odmora biti savršen dom daleko od doma.

Hoteli

Dalmacija obiluje raznovrsnim hotelima, od poznatih svjetskih lanaca do malih obiteljskih i butique hotela. Postoje i ekonomični i oni luksuzni. Neki su savršeni za miran odmor, drugi za aktivnu zabavu, neki su prilagođeni za odmor s obitelji, a neki isključivo za odrasle bez djece… Izbor je zaista velik pa je dovoljno da nam samo kažete svoje želje, a mi ćemo pronaći hotel koji će ih sve ispuniti.

Vile s bazenom

Popularan izbor mjesta za boravak velikih društava i obitelji s malom djecom svakako su vile s bazenom. Bez obzira na to je li smještena u udaljenome i mirnom selu ili tik uz more, svaka je vila dobro opremljena za potpun komfor. Vlastiti bazen gostima ujedno pruža i potpuno opuštanje i dobru zabavu, a brojni dodatni sadržaji u blizini smještaja nude nezaboravne doživljaje za sve uzraste.

Apartmani i sobe

U Dalmaciji brojne mogućnosti za boravak nude i sami mještani. Bilo da tražite romantičnu sobu u kući na plaži, moderan stan u centru grada ili miran apartman daleko od vreve, pomoći ćemo vam pronaći provjereni smještaj koji zadovoljava sve vaše potrebe. Kakvi god bili vaši zahtjevi, vrlo vjerojatno znamo domaćina koji će vas dočekati s idealnim smještajem… i toplom dobrodošlicom.

Agroturizam

Agroturizam posjetiteljima omogućuje iskusiti život na selu iz prve ruke. Želite li provesti neko vrijeme u cipelama dalmatinskog seljaka, razmislite o smještaju u jednoj od seoskih kuća. Ova vrsta odmora prava je prilika za nova životna iskustva i upoznavanje običaja ovoga kraja jer gosti za vrijeme boravka mogu raditi na imanju – brati masline, obrađivati vinograd ili se brinuti za životinje.

Tražite idealan smještaj u Dalmaciji, savršeno u skladu sa svojim željama i mogućnostima, ali ne znate od kamo biste krenuli? Najbolje mjesto je ovaj upitnik – samo ga ispunite i potragu prepustite nama.

OSOBNE INFORMACIJE
Broj osoba
DOLAZAK I ODLAZAK
SMJEŠTAJ

explore Dalmatia in every way