Uvjeti korištenja web stranice

Dobrodošli na web stranicu OMNIVIA društvo s ograničenom odgovornošću za usluge turističke agencije, turizam, trgovinu, poslovno savjetovanje i upravljanje ( u daljnjem tekstu OMNIVIA)

OMNIVIA Vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja web stranice, https://omnivia.hr koji su uređeni ovim Uvjetima korištenja web stranice.

Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa web stranice https://omnivia.hr, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja.

Ukoliko niste suglasni s našim uvjetima korištenja web stranice, nemojte ju koristiti.

SADRŽAJ WEB STRANICE I AUTORSKA PRAVA

Svi sadržaji i formati na web stranici https://omnivia.hr  su u vlasništvu OMNIVIA d.o.o., Poljički trg 2, 21310 Omiš, OIB: 60883686328

Svi sadržaji i formati preuzeti iz drugih izvora u svrhu promocije turističke ponude i informiranja bit će jasno označeni. Sadržaj se smije koristiti isključivo uz pisanu privolu turističke agencije OMNIVIA (potpisana izjava, e-mail i sl.).

Neovlašteno korištenje sadržaja, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

OMNIVIA se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem kvalitetnog i točnog informiranja korisnika web stranice. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz turističke usluge, OMNIVIA je prikupila sama ili izravno od pružatelja usluga.

OMNIVIA. ne preuzima odgovoronost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog dijela web-a. Za potvrdu točnosti informacija i ponudu molim Vas da nas kontaktirate putem e-mail adrese info@omnivia.hr

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

https://omnivia.hr  može sadržavati poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, HTZ, TZSDŽ, članci i sl.). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako OMNIVIA  ne može biti odgovorna za poštivanje privatnosti kao ni za sadržaj  na takvim web stranicama koje nisu pod kontrolom OMNIVIA-e. Stoga korisnike potičemo na pažljivo čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju i provjere točnosti i istinitosti objavljenih informacijama na takvim stranicama na način da kontaktiraju vlasnika stranice.

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA.

OMNIVIA poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranice https://omnivia.hr . Više informacija pogledajte na linku https://omnivia.hr/zastita-osobnih-podataka/?lang=hr

PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA WEB STRANICE

OMNIVIA zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja web stranice, a sve izmjene biti će objavljene na ovom linku.

OMNIVIA zadržava pravo izmjene ili brisanja sadržaja na web stranici, bez prethodne najave.

OMNIVIA nije odgovarna za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.

Za sve nejanoće ili dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese info@omnivia.hr

_
Prva verzija dokumenta: Omiš,18. Travanj 2023.