Međunarodna potvrda

Međunarodna potvrda

Obrtu Kaštil Slanica priznat nov doprinos turizmu

Obrt Kaštil Slanica, s restoranima Kaštil Slanica i Radmanove mlinice te turističkom agencijom OMNIVIA, u listopadu 2017. godine primio je jednu od svega deset visokih priznanja za nov doprinos turizmu. Priznanja su tradicionalno dodijeljena tijekom četvrtog sajma poslovnog turizma „Winter Events & Spa Merket Tourism“, odnosno WESTM 2017. u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

Akciju Turističke prizme pokrenula je još 1987. godine specijalizirana marketinška i konzalting tvrtka iz Novog sada u svrhu poticanja veće razine turističkih usluga i inovativnih pothvata u turističkoj industriji regije. U izbor je uključeno šest zemalja iz regije: Hrvatska, Slovenija, Srbija,Crna Gora, BiH i Makedonija, a priznanja dodjeljuje međunarodni novinarski žiri s dugogodišnjim iskustvom u turizmu.

Priznanje Turističke prizme u kategoriji ruralnog i ekoturizma još je jedna potvrda kvalitete i posvećenosti obrta Kaštil Slanica, koja restorane Kaštil Slanica i Radmanove mlinice ističe kao jedne od najboljih turističkih destinacija u regiji, a agenciju OMNIVIA pozicionira među najinovativnije agencije za destinacijski menadžment i enogastroturizam.