Obećavajući susret sjevera i juga

Obećavajući susret sjevera i juga

OMNIVIA na sajmu u Oslu

U siječnju 2017. ponudu smo agencije OMNIVIA predstavili na turističkom sajmu Reiselivsmessen u Oslu – jednom od najpopularnijih i najvažnijih međunarodnih okupljališta svjetske turističke industrije, mjestu susreta predanih djelatnika u turizmu, znatiželjnih kupaca i ovisnika o putovanjima te odličnu izvoru korisnih informacija i inspiracija. Sudjelovanje na sajmu sufinancirale su i organizacijski potpomogle HGK Split i turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, a nastupili su ukupno 5 agencija i 2 hotela iz regije.

U Oslu smo ostvarili vrlo vrijede kontakte, kako s poslovnim partnerima tako i s individualnim posjetiteljima. Boravak na sajmu potvrdio je izrazitu zainteresiranost norveškog tržišta za našu destinaciju, i to ne samo za odmor u ljetnom dijelu sezone, nego i za tematske ture tijekom cijele godine, što je nama posebno zanimljivo.

Vjerujemo da kao destinacija možemo zadovoljiti zahtjeve gostiju iz skandinavskih zemalja – kvalitetom smještaja, raznolikošću ponude te individualiziranim pristupom, a dodatan doprinos svakako daju i direktne aviolinije tijekom većeg dijela godine. Stoga nastavljamo s promotivnim aktivnostima na tom tržištu, uz velika očekivanja…