Biciklom kroz Dalmatinsku zagoru

Bicikliranje kroz Dalmatinsku zagoru i posjet muzeju Alke (UNESCO). Obilazak Poljica, kanjona i izvora rijeke Cetine te Modrog i Crvenog jezera uz pogled s najljepših vidikovaca i degustaciju tradicionalnih jela i vina.

Dalmatinska zagora je prava riznica kulturnoga i povjesnog nasljeđa, tradicionalne gastronomije, ali nadasve prirodnih ljepota koje ćete otkriti tijekom ove petodnevne avanture. Još uvijek nedovoljno istražena, Dalmatinska zagora je mjesto na kojem ćete tijekom lagane vožnje biciklom uživati u netaknutoj prirodi i svježem zraku, doživjeti nezaboravan pogled s najljepših vidikovaca te iskusiti gostoprimstvo lokalnog stanovništva.

Čovjeku je u prirodi da istražuje i bude aktivan, a to je upravo ono što ovaj program pruža. Daleko od gradskih gužvi, osluhnite tišinu prirode i priuštite si odmor u pravom smislu te riječi. Po završetku biciklističke ture, okrjepu ćemo potražiti u domaćoj kuhinji, lokalnim namirnicama i tradicionalnim recepturama koje su današnje nasljedstvo nekadašnjeg načina života u dalmatinskom zaleđu.

Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 5 do 8 dana. Okvirni program aktivnosti za petodnevni aranžman obuhvaća:

1. dan: Dolazak

2. dan: Bike tour Vrlika, posjet muzeju Alke u Sinju, degustacija Vrličkog uštipka i ručak

3. dan: Bike tour Imotski, obilazak Modrog i Crvenog jezera, degustacija vina i ručak

4. dan:Bike tour Poljica / kanjon Cetine; degustacija soparnika i marenda ispod starog hrasta; ručak u restoranu u kanjonu Cetine

5. dan: Odlazak

croatian-tourist-agency
You will visit:  VRLIKA  ·  SINJ  ·  IMOTSKI  ·  BLUE AND RED LAKES  ·  OMIŠ  ·  POLJICA  ·  CETINA RIVER CANYON

Aranžman se može realizirati tijekom cijele godine za grupe od 2 do 14 osoba. |  Smještaj 3*, 4* ili 5* moguć je u hotelu i privatnom smještaju. | Prijevoz je moguć u organizaciji agencije. | Stručno vođenje moguće je na engleskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). | Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Other OMNIVIA multi-day programs: