Tijekom tisućljeća Cetina je na svom putu prema moru usjekla veličanstven kanjon. Svojim gromograsnim hukom donosila je snagu koja je pokretala mlinska kola, pa se mlinice na ovom spoju brzaca i mirnog toka spominju već u 17. i 18. stoljeću.
Radmanove mlinice najveći procvat doživljavaju u 19. stoljeću, a danas su uređene kao restoran i izletište gdje se u svježini krošnji visokih stabala, spokoju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata osjeća ladanjski duh prošlosti.
Kulinarska radionica pripreme kruha ispod peke odvija se u izvornim uvjetima, po recepturi nasljeđenoj od naših predaka, na kominu, uz pucketanje vatre i miris dima. Mentorstvo domaćice prenijet će svakom gostu i male tajne pripreme koje će rezultirati odličnim kruhom i lijepim uspomenama.
Aranžman je moguće realizirati u trajanju od 1 do 3 dana. Okvirni program aktivnosti za trodnevni aranžman obuhvaća:
Day 1: Dolazak U Omiš, razgled grada Omiša uz stručno vođenje, vožnja brodicom kroz kanjon Cetine
Day 2: Kulinarska radionica pripreme kruha ispod peke u restoran-izletištu Radmanove mlinice, razgled Radmanovih mlinica, tradicionalni ručak
Day 3: Odlazak
Aranžman se može realizirati u periodu od travnja do studenog za grupe od 2 do 50 osoba. | Smještaj 3*, 4* ili 5* moguć je u hotelu i privatnom smještaju. | Prijevoz je moguć u organizaciji agencije. | Stručno vođenje moguće je na engleskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). | Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.