Rafting na rijeci Cetini

Dinamičan rafting izlet tijekom kojeg se izmjenjuje opuštajuće putovanje mirnim dijelom rijeke s uzbudljivim spuštanjem niz njene slapove i brzace. Siguran i zabavan doživljaj za sve generacije osigurava pratnja stručnih vodiča.

Veličanstven kanjon Cetine nadaleko je poznato odredište za nezaboravnu avanturu jer pruža brojne mogućnosti za aktivan odmor. Jedan od najpopularnijih izbora svakako je rafting – idealna kombinacija opuštenog uživanja u ljepotama rijeke te uzbudljivog svladavanja njezinih brzaca i slapova.

gourmet-food

Iskusite avanturu kroz koju će vas nositi snaga vodotoka. Ploveći mirnim dijelom, upoznajte ljepote netaknute prirode zaštićenog kanjona rijeke Cetine te otkrijte njegove tajne zakutke skrivene pećine. Za vrijeme toplih ljetnih dana uskočite u bistru vodu rijeke i bezbrižno plutajte uz čamac. Slobodno se potpuno prepustite doživljaju jer u pratnji iskusnih vodiča koji pomažu navigirati kroz slapove i brzace rafting je siguran provod za sve. Nakon što nahranite svoj avanturistički duh, predlažemo da iskušate i tradicionalni ručak lokalnih specijaliteta u vrhunskom restoranu Radmanove mlinice.

Izlet traje oko 3,5 sata. Program obuhvaća:

  • transfer od Omiša ili izletišta Radmanove mlinice do startne pozicije raftinga
  • kratku obuku skipera o raftingu i rijeci Cetini
  • najkvalitetniju opremu: raftove, vesla, kacige, prsluke, neoprenska odijela i čizme
  • 11,5 km raftinga kanjonom rijeke Cetine do Radmanovih mlinica, s mogućnošću kupanja u rijeci
  • stručno vođenje (profesionalni vodiči s položenom prvom pomoći Crvenoga križa)
  • moguće proširenje programa tradicionalnim ručkom lokalnih specijaliteta u restoranu Radmanove mlinice ili u restoranu Kaštil Slanica
You will visit:  OMIŠ  ·  CETINA RIVER CANYON

Organizacija izleta je moguća za grupe od 2 do 100 osoba. | Izlet je pogodan za sve dobne skupine (djeca mlađa od 18 godina moraju biti u pratnji roditelja ili odgovorne odrasle osobe). | Preporučujemo ponijeti kratke hlače i kupaći kostim, majicu kratkih rukava, zatvorene sandale ili sportsku obuću te ručnik i suhu obuću i odjeću za presvlačenje nakon izleta. |
Cijena uključuje osiguranje.Stručno vođenje moguće je na hrvatskom, engleskome i njemačkom jeziku (a na upit i na drugim jezicima).Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Other OMNIVIA one-day programs: