Tijekom tisućljeća Cetina je na svom putu prema moru usjekla veličanstven kanjon. Svojim gromograsnim hukom donosila je snagu koja je pokretala mlinska kola pa se mlinice na ovom spoju brzaca i mirnog toka spominju već u 17. i 18. stoljeću. Radmanove mlinice svoj najveći procvat doživljavaju u 19. stoljeću, a danas su uređene kao restoran i izletište gdje se u svježini krošnji visokih stabala, spokoju kamenih mlinskih kola i sunčanog sata osjeća ladanjski duh prošlosti.
Kulinarska radionica pripreme kruha ispod peke odvija se u izvornim uvjetima, po recepturi nasljeđenoj od naših predaka, na kominu, uz pucketanje vatre i miris dima. Mentorstvo domaćice prenijet će svakom gostu i male tajne pripreme koje će rezultirati odličnim kruhom i lijepim uspomenama.
Radionica traje oko 2 sata. Program obuhvaća:
Program se može realizirati u periodu od travnja do studenog. | Minimum za organizaciju radionice je 2 osobe.Radionica je pogodna za sve dobne skupine (djeca mlađa od 18 godina moraju biti u pratnji roditelja ili odgovorne odrasle osobe). | Stručno vođenje je moguće je na hrvatskom i engleskom jeziku (a na upit i na drugim jezicima). | Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.