Panoramska vožnja brodicom

Opušteno uživanje u ljepotama raznovrsne prirode kanjona Cetine. Vožnja brodicom od Omiša do Radmanovih mlinica ili Kaštil Slanice, uz mogućnost tradicionalnog ručka lokalnih specijaliteta. Brojne prilike za prekrasne fotografije.

Zaštićeni krajolik veličanstvenoga kanjona rijeke Cetine iznimno je bogat raznovrsnom florom i faunom i potpuna suprotnost gradskom asfaltu. Mnoge lokacije u kanjonu popularna su odredišta za različite aktivnosti koji podižu adrenalin, no plovni dio rijeke koji je sasvim miran savršeno je mjesto za opuštanje i odmor od užurbanoga života.

Ako ste željni neposrednog susreta s prirodom, dođite na relaksirajuću panoramsku vožnju brodicom od Omiša do Radmanovih mlinica ili Kaštil Slanice. Pronađite mir ritmično ploveći rijekom, u sjeni visokih planina i stoljetnog drveća, uz šuškanje gustih polja trstike. Odmorite oči pogledom na kristalnočistu vodu u čijoj prirodnoj ljepoti uživaju i mnogobrojne ribe, liske i divlje patke. Samo ne zaboravite tu i tamo snimiti koju fotografiju ili filmić jer iako će vam ovo iskustvo zasigurno ostati u dobrom sjećanju, a snimke će vam pomoći dočarati ga prijateljima koji ovo još nisu isprobali.

Nature - animals

Vožnja u jednom smjeru traje oko 45 minuta. Program obuhvaća:

  • Vožnja brodicom 6 km dugim tokom rijeke Cetine, od Omiša do Radmanovih mlinica ili Kaštil Slanice
  • Moguće stručno vođenje tijekom vožnje brodicom
  • Moguće proširenje programa tradicionalnim ručkom lokalnih specijaliteta u jednom od restorana
  • Moguć povratak brodicom natrag do Omiša.
You will visit:  OMIŠ  ·  CETINA RIVER CANYON

Moguća je organizacija privatnih vožnji, kao i aranžmana za grupe.  |  Izlet je pogodan za sve dobne skupine (djeca mlađa od 18 godina moraju biti u pratnji roditelja ili odgovorne odrasle osobe).  |   Stručno vođenje moguće je na hrvatskom i engleskome jeziku (a na upit i na drugim jezicima).  |  Svi navedeni podaci su okvirni i nisu obvezujući pa molimo da nam se obratite za izradu konačne ponude.

Other OMNIVIA one-day programs: